Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εσείς μείνετε σπίτι. Εμείς ανάβουμε τα καντήλια τη Μ. Παρασκευή στα κοιμητήρια!

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά τα κοιμητήρια όλης της χώρας, τα οποία συγκαταλέγονται στους τόπους λατρείας, παραμένουν κλειστά.

Στο πλαίσιο αυτό, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια όλων, ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι κλειστά θα παραμείνουν και τη Μεγάλη Παρασκευή, για την αποφυγή πιθανού συνωστισμού των πολιτών, τα κοιμητήρια σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Παράλληλα, επειδή ο Δήμος Κατερίνης κατανοεί απόλυτα την συναισθηματική φόρτιση που δημιουργεί η συγκεκριμένη απόφαση, ειδικά τις ημέρες αυτές, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, εργαζόμενοι και μέλη της διοίκησης του Δήμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανάψουν όλα τα καντήλια στα δυο κοιμητήρια της Κατερίνης, στην Αγία Αικατερίνη και τον Άγιο Λάζαρο.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αφού λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, να πράξουν το ίδιο στα κοιμητήρια των κοινοτήτων.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.