Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας προς την οικογένεια του εκλιπόντος Υποστρατήγου ε.α., Θωμά Γκατζή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος,

Υποστρατήγου ε.α.,
Θωμά Γκατζή.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του
και ας δώσει δύναμη στους οικείους του.
Στρατηγέ, καλό ταξίδι.

Παρακαλούνται τα μέλη τού Συνδέσμου να μην προσέλθουν στην Εξόδιο Ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Τετάρτη 8/4/2020, στις 5.00 π.μ., στο Α’ Κοιμητήριο Αγίας Αικατερίνης, διότι η τελετή θα γίνει σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, λόγω της πανδημίας τού κορωνοϊού.

Αντί στεφάνου, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας θα καταθέσει, στη μνήμη τού εκλιπόντος, χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Πρόεδρος, Αδαμόπουλος Δημήτριος.
Ο Γενικός Γραμματέας, Γεωργιάδης Γεώργιος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.