Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΡΑΤΟΛΙΟΥ

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Μιλτιάδη Καρατόλιου, μέλους επί σειρά ετών της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο Μιλτιάδης Καρατόλιος ήταν από τους παλαιότερους εμπόρους της Κατερίνης με ενεργή ενασχόληση για 18 χρόνια στο Επιμελητήριο Πιερίας  στο οποίο διετέλεσε:
· Από το 1975 έως το 1987 Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας.
· Από το 1987 έως το 1993 Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας.
· Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.
·Συμμετείχε σε πολλές επιτροπές καθώς και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου για την απώλεια του Μιλτιάδη Καρατόλιου δήλωσε:
 «Έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών ένας καλός φίλος, ένας σωστός επαγγελματίας και ένας αξιόλογος συνεργάτης. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ουσιαστική και εποικοδομητική πολυετή προσφορά του στο Επιμελητήριο Πιερίας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Μίλτο».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.