Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχές του προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για το Πάσχα

Φίλες και φίλοι,
αγαπητοί συνάδελφοι,


το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Ειδικά για εμάς τους επαγγελματίες η πασχαλινή περίοδος υπό κανονικές συνθήκες είναι ημέρες αυξημένων απαιτήσεων αλλά και μέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις μας.

Φέτος που είμαστε υποχρεωμένοι, να μείνουμε στο σπίτι, νοιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα διαφορετικό μήνυμα ελπίδας, ιδιαίτερα σε εσάς τους συναδέλφους που ξέρω πολύ καλά πόσο αγωνιάτε για την επόμενη ημέρα, που προβληματίζεστε για το μέλλον της επιχείρησής σας, για το μέλλον της ζωής σας.

Είναι, αυτή ακριβώς η στιγμή να αντλήσουμε το κουράγιο που απαιτείται από το Θείο Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου μας. Είναι, άλλωστε, αυτό το κορυφαίο και διαχρονικό μήνυμα των ημερών: Μετά το Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση, μετά τη δοκιμασία προσβλέπουμε στην Ανάταση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλου σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σας διαβεβαιώνω ότι το Επιμελητήριο στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας προκειμένου να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και αυτήν την κρίση και θα την ξεπεράσουμε!


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.