HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΟΧΙ! Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο... Απλά ο καιρός μας κάνει πλάκα!!!

Απο εχθές το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί κυκλοφορούν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο απο την χιονισμένη Πιερία. Κάποιοι που βλέπουν τις φωτογραφίες, δεν μπορούν να πιστέψουν την πρωτοφανή αυτή κακοκαιρία για μήνα Απρίλιο και μιλάνε για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Σας βεβαιώνουμε λοιπόν ότι δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο. Απλά ο καιρός μας κάνει πλάκα απ' ότι φαίνεται. Ρωτώντας μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους θα διαπιστώσετε ότι τέτοιο καιρό, (χιόνι τον Απρίλη) έχει να κάνει, ή μάλλον καλύτερα, δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα.

Βέβαια αυτό μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην αγροτική παραγωγή, ή να πάει λίγο "πίσω" τις καλλιέργειες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στην πράξη αργότερα.




Το αξιοσημείωτο όμως στην συγκεκριμένη περίσταση είναι ότι παρ' όλο που δεν περίμενε ΚΑΝΕΙΣ αυτά τα καιρικά φαινόμενα ανοιξιάτικα, και μάλιστα αρχές Απριλίου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ήταν έτοιμες και ετοιμοπόλεμες ν' αντιμετωπίσουν την κατάσταση, και μάλιστα μ' επιτυχία, αφού απο εχθές μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό αποκλεισμού ή καταστροφής ή κάτι άλλο.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι εκεί στην Π.Ε. Πιερίας, γίνεται δουλίτσα και μάλιστα ΣΩΣΤΗ δουλειά. Ότι η κ. Μαυρίδου, τα έχει υπο έλεγχο και δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να της ξεφύγει. Και τέλος, οτι όσα γράφαμε, είπαμε και λέμε για το πρόσωπο της Αντιπεριφεράρχη της Π.Ε. Πιερίας είναι ακριβή και επιβεβαιώνονται καθημερινά απο τον τρόπο που διοικεί και λειτουργεί η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Εύγε Σοφία! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις....



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια