HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Ξέμειναν από φέρετρα, χρησιμοποιούν χάρτινες κούτες [εικόνες]

Κανένας δε θα μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγους μήνες ότι θα έφτανε η μέρα που θα υπήρχε τέτοια έλλειψη σε φέρετρα που οι άνθρωποι μετά θάνατον θα έμπαιναν σε χάρτινα κουτιά για να πάρουν το δρόμο προς την "τελευταία τους κατοικία".

Αλλά ούτε αυτή δεν υπάρχει πλέον καθώς με την πανδημία του κορονοϊού, τα νεκροταφεία της Νέας Υόρκης και των γύρω περιοχών έχουν γεμίσει. Έτσι η τελευταία κατοικία είναι τα αποτεφρωτήρια όπου για λόγους και ταχύτητας οι σωροί μεταφέρονται εκεί σε χάρτινα κουτιά με μακάβριες ενδείξεις για το που βρίσκεται το κεφάλι του θανόντος ενώ υπάρχει η επιγραφή "να μεταφέρονται με εξαιρετική προσοχή.

Οι φωτογραφίες του πρακτορείου Ρόιτερς από το Κουίνς, μια από τις πιο "χτυπημένες" από τον κορονοϊό περιοχές της Νέας Υόρκης είναι συνταρακτικές. Δεκάδες κουτιά με σωρούς σε λυόμενα βάθρα και τεράστιες λίστες αναμονής σε άδειες και σκοτεινές αίθουσες, ενώ οι άνθρωποι που έχασαν τη μάχη με το θανατηφόρο ιό θα οδηγηθούν χωρίς αποχαιρετισμό στην τελευταία τους κατοικία.

Περισσότεροι από 1.000 θάνατοι σε ένα εικοσιτετράωρο

Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν άλλοι 1.330 θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η χώρα θρηνεί πλέον 54.841 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί 964.937 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Οι ΗΠΑ είναι μακράν η χώρα που πλήττεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από την πανδημία, σε αριθμό θανάτων όσο και κρουσμάτων μόλυνσης.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες




















Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια