Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες 

     “Ιδού ο Νυμφίος έρχεται, εν τω μέσω της νυκτός...” Και η εβδομάδα των Παθών άρχισε, σηματοδοτώντας την πορεία προς τη σταύρωση και την Αγία Ανάσταση του Κυρίου.

     Άδειες οι εκκλησίες φέτος, χωρίς πιστούς και ευλαβικές χορωδίες. Κατάσταση ανάγκης και προσωπικής ευθύνης, μας υποχρεώνουν να μείνουμε μακριά από τους κατανυκτικούς εκείνους χώρους μέσα στους οποίους έχουμε μάθει από παιδιά να ακολουθούμε τον Κύριο στην άνοδο του Γολγοθά. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να νιώσουμε το Πάσχα που παραμένει πάντα μέσα μας.

     Η Αγία Μεγάλη Εβδομάδα του Πάθους ακολουθείται από τις ψυχές μας κι ας είμαστε μέσα στα σπίτια μας κι ας μη νιώθουμε τη μυρωδιά απ’ το κερί και το λιβάνι, κάτω από το βλέμμα του Παντοκράτορα, απέναντι από την κόγχη της Πλατυτέρας των Ουρανών. Θα ακολουθήσουμε τον Κύριο όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από την προσωπική προσευχή και την ενδοσκόπηση της ψυχής μας. Και θα φτάσουμε μαζί Του στην Ανάσταση κατά την οποία “θανάτω θάνατον πατήσας” θα ευαγγελιστούμε το χαρμόσυνο νέο και θα γευτούμε την ουσία της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης.

     Με την βεβαιότητα ότι ο Αναστάς μετά το Θείο Δράμα Χριστός θα μας αξιώσει να γιορτάσουμε και πάλι το Πάσχα όλοι μαζί μέσα στις εκκλησίες μας, παραμένουμε σπίτι κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

     Καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία

Αναστάσιος Δ. Μανώλας 
Δήμαρχος Πύδνας-ΚολινδρούΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.