Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ επιχειρούν για την αποκατάσταση βλάβης στον σύνδεσμο τροφοδοσίας της Τ.Κ. Κούκου

Με στόχο την αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Ενοτήτων, καθώς και στην πόλη της Κατερίνης, σήμερα Παρασκευή, η Δ.Ε.Υ.Α. επιχείρησε με συνεργεία της κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την αποκατάσταση βλάβης στην Τ.Κ. Βρίας, ενώ έως αυτή την ώρα επιχειρεί στην Τ.Κ. Κούκου.


Πιο συγκεκριμένα, την συνεχή πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό, το νερό, επέτρεψε η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση συνεργείου ύδρευσης σε βλάβη μεγάλου βαθμού δυσκολίας, στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας (από τις πηγές) της Βρίας,  διατομής Φ110mm. 

Eπιπλέον, κατόπιν ελέγχου της στάθμης πλήρωσης της δεξαμενής ύδρευσης του Κούκου διαπιστώθηκε, ότι, υπάρχει βλάβη στον αγωγό του συνδέσμου που τροφοδοτεί τον οικισμό. Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. άρχισαν τον έλεγχο της γραμμής του συνδέσμου από τον Τρίλοφο προς τον Κούκο.

Πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 15:00 ανιχνεύθηκε η βλάβη. Σε δασώδες και επικλινές σημείο όπου δεν μπορούν να προσεγγίσουν οχήματα 500μ περίπου (κατάντη του Τριλόφου) σημειώθηκε κατολίσθηση του εδάφους παρασύροντας τον αγωγό μεταφοράς νερού του Συνδέσμου σε μήκος άνω των 15μ. Την ώρα αυτή, μηχανήματα έργου της Υπηρεσίας προσπαθούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να δημιουργηθεί δίοδος προσέγγισης για τα οχήματα και το τεχνικό προσωπικό.

Το δύσβατο της περιοχής, καθώς και η διαμορφωμένη κατάσταση από την κατολίσθηση θέτουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, τα οποία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης έως αργά το βράδυ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα επανέλθουμε με νεότερη προς το κοινό ενημέρωση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ως Υπηρεσία 24ωρης λειτουργίας με κοινωνικό πρόσωπο συνεχίζει να προσφέρει το απαραίτητο αγαθό για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Παραθέτοντας κάποιες εικόνες από τις σημερινές βλάβες ύδρευσης ευχόμαστε υγεία και υπομονή σε όλους τους συμπολίτες μας που μένουν στο σπίτι.


Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
Μπουσνάκης ΑστέριοςΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.