Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νίκος Χαρδαλιάς: Θέλω να χτυπήσω καμπανάκι, δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη χαλάρωση

Κατά την ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, το απόγευμα της Πέμπτης 30/04 ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και έναν ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Τρεις μέρες μένουν για να τελειώσουμε το πρώτο στάδιο της προσπαθείας μας. Κάθε μέρα που μένουμε σπίτι κάνει πιο γερά τα θεμέλια. Αύριο υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά. Όπως και το Πάσχα, θα περάσουμε και αυτή τη μέρα διαφορετικά. Φέτος είναι αλλιώς».

Αύριο, Πρωτομαγιά, δεν επιτρέπονται μετακινήσεις μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας, δεν επιτρέπεται να πάμε ούτε στο εξοχικό ούτε στο χωριό, επανέλαβε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Επίσης, είπε πως «προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους την κρισιμότητα των στιγμών, τους κινδύνους πρώτα απ’ όλα για τα ίδια τους τα μέλη τους και να συμβάλλουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής».

«Έτοιμος δρόμος δεν υπάρχει, ούτε manual που θα συμβουλευτούμε. Βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά για αυτό και μιλάμε για σχέδιο που μπορεί να τροποποιείται» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια υπενθύμισε το τρίπτυχο το οποίο πλέον οφείλουμε να ακολουθούμε. «Πρώτο μέλημα η υγεία των πολιτών, η νέα καθημερινότητα σημαίνει και νέες συνήθειες. Χερια πλένουμε- αποστάσεις κρατάμε- μασκες φοράμε. Αυτό είναι το τρίπτυχο που ακολουθούμε».

Έπειτα ανακοίνωσε πως στις 20.00 το βράδυ ολοκληρώνεται η παράταση της καραντίνας του οικισμού στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας.

Αναφορικά με τις πτήσεις επαναπατρισμού τόνισε πως από τα 159 άτομα που έφθασαν με δυο πτήσεις, βρέθηκε ένα δείγμα θετικό.

Σχετικά με τα πρόστιμα που επιβλήθησαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσε πως αυτά ανέρχονται στα 57 ενώ καταγράφηκαν 1.301 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση. «Θέλω να χτυπήσω καμπανάκι, δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή τη χαλάρωση» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.