Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διαταγή Τραμπ να βυθίζεται κάθε ιρανικό πλεούμενο που παρενοχλεί αμερικανικά πλοία

Διαταγή προς το πολεμικό ναυτικό της χώρας του να βυθίζει οποιοδήποτε ιρανικό πλεούμενο παρενοχλήσει αμερικανικό πολεμικό ή εμπορικό πλοίο έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τη σχετική διαραγή κοινοποίησε μέσω Twitter σήμερα το πρωί (ώρα Ουάσινγκτον), μετά το περιστατικό με 11 σκάφη των ναυτικών δυνάμεων του Στρατού των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, τα οποία πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς σε μικρή απόσταση από αμερικανικά πλοία, την περασμένη εβδομάδα.

"Έδωσαν εντολή στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ να πλήξει και να καταστρέψει οποιοδήποτε ιρανικό σκάφος παρενοχλεί πλοία μας στη θάλασσα", τονίζει ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους.

Το γενικό επιτελείο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων χαρακτήρισε τους ιρανικούς ελιγμούς "επικίνδυνες και προκλητικές ενέργειες" την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι οι διοικητές των αμερικανικών δυνάμεων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής "διατηρούν το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοάμυνας".


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.