Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο κέντρο της Κατερίνης σ’ επιχείρηση αρτοποιείου – Μόνο υλικές ζημιές (φωτο)

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σ’ επιχείρηση αρτοποιείου (πρώην «Μύλοι του Παγγέλα») στο κέντρο της Κατερίνης.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε, έσπευσε αμέσως και έσβησε εγκαίρως την φωτιά, περιορίζοντας τις υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και δεν υπήρξαν θύματα.

Αυτή την ώρα η φωτιά έχει σβήσει. Η Πυροσβεστική θα διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.