Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς

Με αφορμή την Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς, σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων από τον Νομό Πιερίας αλλά και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο ΓΝ Κατερίνης πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά - δε θα πληρώσουμε ξανά».

Όλο αυτό το διάστημα οι ταξικές δυνάμεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπως και σε άλλους χώρους δουλειάς έχουνε βγει μπροστά διεκδικώντας Μέσα Ατομικής Προστασίας για τους εργαζόμενους, διεκδικώντας να καλυφθούν όλες οι θέσεις και τα κενά που υπάρχουν, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να βγουν μπροστά και να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους, να μην επιτρέψουν με αφορμή την πανδημία να καταπατηθούν δικαιώματα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημήτρης Πίπιλας, εργαζόμενος γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, καθώς και ο Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Πιερίας.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μέλη κι άλλων σωματείων όπως το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η πρωτοπορία», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.