Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβάλλονται επ΄ αόριστον οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας

Την επ’ αόριστον αναβολή των δεύτερων αγώνων για τη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, αποφάσισε η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε, τα παιχνίδια Άρης - ΑΕΚ (1-2 στον πρώτο αγώνα) και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (2-3) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε απόφαση για αναβολή, επ’ αόριστον αφού όλα είναι στον αέρα. Κουβέντα για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 23/5 δεν έγινε, αλλά θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση και αναμένεται να πάρει και αυτόν η… μπάλα.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.