HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σουλής Λευτέρης: "Με κατήγγειλαν γιατί βάζω τις λειτουργίες της εκκλησίας στα μεγάφωνα του χωριού"

Σε άλλες εποχές (εποχές κανονικότητας) το παρακάτω περιστατικό ίσως να μην αποτελούσε είδηση, ωστόσο σήμερα, στην εποχή του κορωνοϊού, αυτό που έγινε στο χωριό της Γανόχωρας είναι όντως είδηση. Τι συνέβη;

Στις 3 Απριλίου (ημέρα Παρασκευή) ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γανόχωρας, κ. Λευτέρης Σουλής ανακοίνωσε επίσημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι εν όψη του Ακάθιστου Ύμνου (εκείνη την ημέρα) θ' αναμετέδιδε στα μεγάφωνα της κοινότητάς από τις 7:00 έως τις 9:00 το βράδυ την θεία λειτουργία, και πως αυτό θα το συνέχιζε και καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Δείτε την ανάρτησή του:



Συνεπής λοιπόν στην δημόσια υπόσχεσή του ο κ. Σουλής έκανε και την χθεσινή λειτουργία (Σάββατο του Λαζάρου), αλλά και την σημερινή (Κυριακή των Βαΐων). Ως εδώ δεν υπάρχει κάτι αξιοπερίεργο στην υπόθεση. Το περίεργο ξεκινάει τώρα.

Λίγο μετά το πέρας της σημερινής λειτουργίας, εμφανίστηκε ένα περιπολικό της Αστυνομίας στο χωριό, αφού προηγουμένως είχε προειδοποιηθεί ο ίδιος, και τον βρήκε στο προαύλιο της κοινότητας όπου και τους περίμενε.

Εκεί, τα όργανα της τάξης του εξήγησαν ότι υπήρχε καταγγελία εις βάρος του και γι' αυτό μετέβησαν στο χωριό να τον βρουν, και επίσης του ζήτησαν να σταματήσει τις μεταδόσεις των λειτουργιών της Μεγάλης εβδομάδας.

Ο ίδιος αρνήθηκε να υπακούσει και εξήγησε στους αστυνομικούς τους λόγους. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Σουλή, για να επιβεβαιώσουμε το συμβάν, και ακούστε τι μας είπε:


Ο κ. Σουλής φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει τις αναμεταδόσεις των λειτουργιών της Μεγάλης Εβδομάδας με όποιο τίμημα και αν χρειαστεί να πληρώσει. Έχει τους λόγους του όπως ακούσατε να εξηγεί στο παραπάνω ηχητικό, και επιπλέον έχει την πλειοψηφία του χωριού. Αναμένουμε να δούμε πως θα συνεχιστεί και κυρίως πως θα καταλήξει η υπόθεση αυτή.



  

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!