HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ: Υπέρτατο αγαθό όλων η δημόσια υγεία

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη», κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή και κ. Θοδωρή Καρρά, οι οποίοι παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στο πλαίσιο βοήθειας προς το συνάνθρωπο για την αντιμετώπιση του COVID-19.
Στο υλικό περιλαμβάνονταν γάντια νιτριλίου και latex, αντισηπτικά χεριών και επιφανειών, μάσκες ατομικής προστασίας, κατανεμημένα σε επαρκείς ποσότητες, για να διανεμηθούν και στις δώδεκα (12) κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με σκοπό την προστασία των εργαζομένων στις τοπικές κοινότητες αλλά και των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Επίσης υπήρχε ειδική μέριμνα υλικού ατομικής προστασίας για το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Δίου-Ολύμπου.



Κατά τη συνάντηση, στην οποία τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ατομικής προστασίας, η κ. Ι. Παπαδιαμαντή μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη τονίζοντας ότι: «Μέλημα του κ. Δ. Πασχάλη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας που αποτελεί ύψιστο αγαθό. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας, διοικητικό και τεχνικό υπαλληλικό προσωπικό, είναι στις επάλξεις και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, και τους αξίζει η στήριξή μας, προκειμένου να ανταποκρίνονται με ασφάλεια στα καθήκοντά τους και να υπηρετούν τον συνδημότη μας. Ως Επίτιμος Δημότης του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα είμαι πάντα δίπλα σας αρωγός με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπιάς».

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος για την ευγενική προσφορά ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια