Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΗΠΑ: Ανακάμπτει η αγορά πετρελαίου

Η τιμή του αμερικανικού αργού (WTI) παράδοσης Ιουνίου κατέγραφε άνοδο άνω των 4 δολαρίων κατά την έναρξη των συναλλαγών σήμερα στις ΗΠΑ, δηλαδή αύξηση περίπου 40%, σε μια αγορά με έντονες διακυμάνσεις.

Γύρω στις 17.15 (ώρα Ελλάδας) το WTI πωλείτο για 14,76 δολάρια το βαρέλι, τιμή αυξημένη κατά 27,57% σε σύγκριση με το κλείσιμο της Τρίτης ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε τα 16,20 δολάρια.

Το Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας, επίσης παράδοσης Ιουνίου, κατέγραφε αύξηση 9,42% στο Λονδίνο, φτάνοντας τα 21,15 δολάρια. Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο είχε πέσει στα 15,98 δολάρια, τη χαμηλότερη τιμή του από τον Ιούνιο του 1999.

«Η αστάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία ΟΠΕΚ+ την 1η Μαΐου», διαβεβαίωσε ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντερ Νόβακ, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με βουλευτές της Δούμας.

Η αγορά πετρελαίου πλήττεται εδώ και πολλές εβδομάδες από τα μέτρα που εφαρμόστηκαν σχεδόν παντού στον κόσμο για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της Covid-19. Καθώς οι μεταφορές έχουν περιοριστεί πολύ και πάρα πολλά εργοστάσια σταμάτησαν τη λειτουργία τους, η ζήτηση πετρελαίου κατέρρευσε.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης των συμβολαίων πετρελαίου προς παράδοση τον Ιούνιο.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.