Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέο αξιόπιστο τεστ αντισωμάτων εγκρίθηκε για κυκλοφορία στην Ευρώπη

Ένα νέο τεστ αντισωμάτων για την ανίχνευση του κορωνοϊού, το οποίο θεωρείται 99% αξιόπιστο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς πήρε την έγκριση των ειδικών.

Η εταιρεία Abbott, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που το παράγει πήρε την πιστοποίηση για το τεστ εφόσον έδειξε ότι ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το τεστ αναγνωρίζει την πρωτεΐνη IgG την οποία παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν έρχεται σε επαφή με τον κορωνοϊό και μπορεί να παραμείνει στον οργανισμό για μήνες έως και χρόνια.

Η Abbott, σύμφωνα με το independent.co.uk, ισχυρίζεται πως το τεστ κατάφερε να ανιχνεύσει αντισώματα από τη μόλυνση του κορωνοϊού σε ποσοστό 99% 14 μέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων στο άτομο.

Με το τεστ αυτό θα μπορεί ο ιός να ανιχνεύεται και στα άτομα που δεν είχαν συμπτωματολογία και έχουν αναπτύξει ανοσία στον ιό.


ΠηγήΕτικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.