Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εθελοντική Αιμοδοσία “Ολυμπίαδες”

Οι “Ολυμπιάδες” το Παράρτημα Πιερίας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών  “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΉ ” , ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας λόγω της μεγάλης μείωσης αποθεμάτων αίματος ,διοργανώνει  εθελοντική αιμοδοσία και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να προσφέρουν αίμα.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας θα γίνει με απόλυτα ασφαλή τρόπο τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες για την αντιμετώπιση  του  covid_19 προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας!
Την Μ.Τετάρτη  15 Απριλίου και ώρα 10:00 – 13:00 δίνουμε το ετήσιο ραντεβού μας στο παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης, στο Κέντρο Ημέρας 4 ΕΠΟΧΕΣ (απέναντι από την κεντρική είσοδο του παλαιού Νοσοκομείο) όπου γίνονται εκτάκτως οι αιμοληψίες .
Οι αιμοδότες για την μετακίνηση τους μπορούν να χρησιμοποιούν το έντυπο Β τσεκάροντας Β1 είτε στέλνοντας μήνυμα στο 13033.
Οι φιάλες που θα συλλεχθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες ατόμων  με Μεσογειακή Αναιμία που μεταγγίζονται στο Νοσοκομείο Κατερίνης και συγκεκριμένα στο Σύλλογο Θαλασσαιμικών Πιερίας (ΣΥ.ΘΑ.Π)
*Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.Δίνουμε αίμα,χαρίζουμε ζωή!Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα!
“Παναθηναϊκή” Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών
Παράρτημα Πιερίας ” οι Ολυμπιάδες”
Eφέσου 2,Κατερίνη, ΤΚ 60100
Τηλ:6977695949, e-mail :pantholymp@gmail.com


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.