Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προσφορά αλληλεγγύης για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

Ελαιόλαδο στο Δήμο Κατερίνης, το οποίο διατέθηκε άμεσα για τις αυξημένες ανάγκες της τρέχουσας περιόδου στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πρόσφερε το Ελαιοτριβείο του Σάββα Δεμερτζίδη με έδρα την Τ.Κ. Γανόχωρας.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κο Δεμερτζίδη «για την ευγενική προσφορά του στην κρίσιμη αυτή συγκυρία»  και προέτρεψε  «και άλλες επιχειρήσεις και τοπικούς παραγωγούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, καθώς η υποστήριξή τους προς τους άπορους - ευάλωτους συμπολίτες μας που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη είδη πρώτης ανάγκης είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Τα δοχεία με το ελαιόλαδο παρέδωσε στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως και πιο συγκεκριμένα στον π.Κυριάκο Κοκελίδη, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης Ασημίνα Περδίκη – Πούλιου.

Όπως είναι γνωστό, με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Δήμος Κατερίνης προχωρούν την περίοδο αυτή,  οργανωμένα και συντεταγμένα στην ενίσχυση της κορυφαίας δομής φιλανθρωπικής ευποιΐας της τοπικής Εκκλησίας, των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος».
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.