Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αστυνομικοί έσωσαν παιδάκι που είχε καταπιεί καπάκι

Αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν περιπολία χθες 1 Απριλίου το βράδυ στο Περιστέρι, έσωσαν ένα παιδάκι που είχε καταπιεί καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΔΙΑΣ ενώ περιπολούσαν την περιοχή άκουσαν φωνές μέσα από σπίτι. Αμέσως σταμάτησαν να ελέγξουν τι συμβαίνει και διαπίστωσαν ότι η μητέρα του παιδιού ήταν που φώναζε και εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Η γυναίκα τους ενημέρωσε ότι το ενός έτους παιδάκι της είχε καταπιεί καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού. Οι αστυνομικοί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να αφαιρέσουν το καπάκι και να σώσουν το παιδί από πνιγμό.

Στο σημείο έσπευσε και ΕΚΑΒ ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.