HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ν. Κεραμέως: Στόχος οι Πανελλαδικές να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο

Επιδίωξη του Υπουργείου Παιδείας είναι οι Πανελλαδικές να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο, τόνισε η Ν. Κεραμέως, σημειώνοντας πως «βασική μας προτεραιότητα είναι και οι μαθητές της Γ' Λυκείου που έχουν μια δοκιμασία μπροστά τους».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι βασική επιδίωξη του υπουργείου είναι να πραγματοποιηθούν οι Πανελλαδικές όσο το δυνατόν πιο κοντά τις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων, σημείωσε πως «θα ακούσουμε τους ειδικούς. Αυτοί θα μας κατευθύνουν για το πώς θα μπορεί να επανέλθει σε μια νέα πραγματικότητα».

«Θα προσέχουμε πολύ περισσότερο. Η νέα πραγματικότητα θα εφαρμοστεί σε όλες τις εκφάνσεις. Από το πώς πηγαίνουμε για ψώνια μέχρι το πώς πηγαίνουμε στο σχολείο. Θα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί», επισήμανε η κα Κεραμέως.

Όπως είπε, το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση τόσο με το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και με τους ειδικούς και εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές. «Το προσεχές διάστημα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων», ανέφερε.

Οσον αφορά τα πανεπιστήμια, υπογράμμισε ότι «η αποστάσεως εκπαίδευση έχει συγκλονιστικά αποτελέσματα», καθώς οι φοιτητές συμμετέχουν περισσότερο στις παραδόσεις μαθημάτων και ξεκαθάρισε ότι «κανένα ακαδημαϊκό εξάμηνο δεν θα χαθεί».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια