Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χαρδαλιάς: Η ατομική μας ευθύνη θα είναι η συνολική μας δύναμη – Εφαρμόζουμε τους κανόνες, μένουμε ασφαλείς

Τις προτεραιότητες της Πολιτικής Προστασίας κατά την διαδικασία χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε ο κορονοϊός, παρουσίασε ο Υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μέχρι τις 4 Μαΐου ο στόχος είναι “παραμένουμε Σπίτι και αποφεύγουμε τις μετακινήσεις”.

Σήμερα είμαστε λίγα 24ωρα από το να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η φάση είναι πιό δύσκολη στη διαχείριση.

Από το “Μένουμε σπίτι” περνάμε στη κινητικότητα, αλλά με τους όρους προστασίας που επιβάλλεται.

Οι επιχειρήσεις ανοίγουν με περιορισμούς σε τετραγωνικά. Εφόσον τηρηθούν καθολικά τα παραπάνω και με βάση τις προτάσεις, θα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Όσο πιο χαλαρά τα αντιμετωπίσουν κάποιοι, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο να γυρίσουμε σε νέους περιορισμούς.

Η ασφάλεια των πολιτών παραμένει η μόνη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας.

Από τη Δευτέρα κινούμαστε προσεκτικά. Η ατομική μας ευθύνη θα είναι η συνολική μας δύναμη. Εφαρμόζουμε τους κανόνες, μένουμε ασφαλείς.


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.