Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της εικόνας & λειτουργικότητας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κορινού

Η καταγραφή και  δρομολόγηση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που υφίστανται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κορινού, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, με τον προϊστάμενο κτιριακών υποδομών του ΟΣΕ Γεώργιο Στύλο.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να δοθούν το συντομότερο δυνατό λύσεις σε καθημερινά, λειτουργικά ζητήματα, όπως π.χ. ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου στη στάση του ΟΣΕ, η αποκατάσταση και ενίσχυση του φωτισμού, η αποτελεσματική συντήρηση των τοιχίων κ.α.

Παράλληλα, έγινε λόγος για την επιτακτική ανάγκη να επισκευαστούν οι ταμπέλες, να τοποθετηθούν παγκάκια, κιόσκι και γενικότερα να υπάρξει μία αισθητική, καθώς και ουσιαστική αναβάθμιση του χώρου που εξυπηρετεί καθημερινά το επιβατικό κοινό κ.ο.κ.

«Στόχο μας είναι μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε με τον προϊστάμενο κτιριακών υποδομών του ΟΣΕ να συμβάλλουμε έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας και  της λειτουργικότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες και επισκέπτες που επιλέγουν το τραίνο για τη μετακίνησή τους από και προς τον Κορινό» τονίζει σε δήλωσή του, ο κος Γραμματικόπουλος.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.