Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας στην Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας για τους Αστυνομικούς της Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και το φορτίο παρέλαβε για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, Ασημάκης Χριστοδουλίδης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Το φορτίο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιείχε 20.000 μάσκες, 120.000 γάντια, 2.400 αντισηπτικά, 640 συσκευασίες χλωρίνης των τεσσάρων λίτρων και 30.000 τεμάχια χαρτικών καθαρισμού. Είναι το δεύτερο φορτίο, με υγειονομικό υλικό και είδη προστασίας που παραδίδει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Ελληνική Αστυνομία, μέσα στην κρίση του κορονοϊού.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να καλύψουμε τις ελλείψεις και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ένστολου προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ώστε να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού με τα απαραίτητα εφόδια. Μέσα στο τελευταίο εικοσαήμερο έχουμε παραδώσει υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, σε Αστυνομικούς, Λιμενικούς, Πυροσβέστες και πληρώματα ΕΚΑΒ σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, παράλληλα με τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Οι ένστολοι βρίσκονται μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού. Καθήκον μας είναι να τους παρέχουμε όλα τα μέσα, ώστε να θωρακίσουμε τους ίδιους στην τιτάνια προσπάθειά τους να προστατεύσουν όλους εμάς. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τη διανομή μέσων ατομικής προστασίας στα Σώματα Ασφαλείας και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για όσο διάστημα ο κορονοϊός μένει εδώ. Σήμερα, όπως είχα δεσμευτεί, παραδώσαμε ένα νέο φορτίο, που καλύπτει τις ανάγκες της ΕΛΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία για το επόμενο διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας της Κεντρικής Μακεδονίας, που φροντίζουν όλο αυτό το διάστημα για την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας του πληθυσμού, με αυταπάρνηση και αξιομνημόνευτη αποτελεσματικότητα».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.