Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο προς τον δήμαρχο Κατερίνης κύριο Κώστα κουκοδήμου και την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Κώστα Κουκοδήμο, ο οποίος για ακόμα μία φορά με τις πρωτοβουλίες του και τις πράξεις του σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση ήθους,αγάπης και αξιοπρέπειας.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω του SARS-COVID-19, της αναστολής των πρωταθλημάτων και εν μέσω των Αγίων αυτών ημερών του Πάσχα ο κύριος Κουκοδήμος μαζί με την διοίκηση προχώρησαν στην προκαταβολή του πριμ προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η κίνηση αυτή μας γεμίζει όλους χαρά και μας επιβραβεύει τόσο για τους κόπους μας όσο και για την επιλογή μας να αγωνιστούμε στον ιστορικό σύλλογο του Πιερικού και να βοηθήσουμε στην Αναγέννηση του.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, στους φιλάθλους, στην διοίκηση και στον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Κουκοδήμο, να έχουν υγεία, να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι ώστε όλοι μαζί να ξαναβρεθούμε στο φυσικό μας χώρο που είναι το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.
Με εκτίμηση
Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο
του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.