HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ευχαριστήριο προς τον δήμαρχο Κατερίνης κύριο Κώστα κουκοδήμου και την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Κώστα Κουκοδήμο, ο οποίος για ακόμα μία φορά με τις πρωτοβουλίες του και τις πράξεις του σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση ήθους,αγάπης και αξιοπρέπειας.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω του SARS-COVID-19, της αναστολής των πρωταθλημάτων και εν μέσω των Αγίων αυτών ημερών του Πάσχα ο κύριος Κουκοδήμος μαζί με την διοίκηση προχώρησαν στην προκαταβολή του πριμ προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η κίνηση αυτή μας γεμίζει όλους χαρά και μας επιβραβεύει τόσο για τους κόπους μας όσο και για την επιλογή μας να αγωνιστούμε στον ιστορικό σύλλογο του Πιερικού και να βοηθήσουμε στην Αναγέννηση του.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, στους φιλάθλους, στην διοίκηση και στον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Κουκοδήμο, να έχουν υγεία, να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι ώστε όλοι μαζί να ξαναβρεθούμε στο φυσικό μας χώρο που είναι το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.
Με εκτίμηση
Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο
του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια