HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ρόδος: “Έγραψε” την απαγόρευση κυκλοφορίας και άρχισε να αυνανίζεται στη μέση του δρόμου! Το ένοχο μυστικό του δράστη

Το ότι δεν έστειλε μήνυμα για να βγει από το σπίτι, ήταν το λιγότερο σε αυτή την ιστορία. Ανάστατη η Ρόδος από τη σύλληψη του 34χρονου Έλληνα…

Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας ένας 34χρονος Έλληνας, που συνελήφθη την Τρίτη 7 Απριλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πιο συγκεκριμένα στις 15.25 μετά από τηλεφωνική κλήση που έλαβε το κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου από μια 25χρονη, μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στον πεζόδρομο στις Κάτω Πέτρες και τους καταγγέλθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα ένας άνδρας που φορούσε αθλητική σκουρόχρωμη φόρμα με κουκούλα, θώπευσε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα κι ενώ από το σημείο διερχόταν η ίδια με μια συνομήλικη φίλη της.

Οι δύο κοπέλες είχαν βγει για σωματική άθληση στέλνοντας και το σχετικό μήνυμα στο πενταψήφιο νούμερο. Παρατήρησαν ότι σε μια μικρή σπηλιά στις Κάτω Πέτρες ξεπρόβαλε ο κατηγορούμενος που αυνανιζόταν. Ετρεξαν και τηλεφώνησαν άμεσα στο 100.

Στο σημείο βρέθηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος αποδέχτηκε την σε βάρος του κατηγορία. Ο ίδιος απολογούμενος ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη. Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 με απόφαση, που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ποινής φυλάκισης 5 ετών, που του επέβαλε τον Δεκέμβριο του 2017, με ομόφωνη απόφασή του, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, για απόπειρα βιασμού ανήλικης.

Με απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, η ποινή που επιβλήθηκε δεν μετετράπη σε χρηματική, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μην την αναστείλει μέχρι την εξέταση της εφέσεώς του.

Την 27η Μαρτίου 2012 μια 17χρονη κάτοικος Ρόδου, κατήγγειλε ότι ενώ βάδιζε μαζί με μια φίλη της στην Τάφρο, στη Μεσαιωνική Πόλη, ένα άγνωστο σ’ αυτήν πρόσωπο με μαλλιά ράστα την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθια της. Η 17χρονη κατέθεσε ότι του κατάφερε ένα χτύπημα και ετράπη με τη φίλη της σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που διενεργούσαν έρευνες για τον εντοπισμό ατόμου, που ταίριαζε στην περιγραφή, προσήγαγαν τον 26χρονο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε ως ο δράστης από την ανήλικη. Εξεταζόμενος δήλωσε ότι τελούσε υπό την επήρεια κάνναβης, ότι είναι χρήστης και ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα και ενήργησε χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεών του.

Μετά την απολογία του, τον Ιούλιο του 2012, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του την 1η και 15η μέρα κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης επικοινωνίας και συναναστροφής με την 17χρονη.


Πηγή: dimokratiki.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια