Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης τους δώρισε χορτοκοπτικό μηχάνημα - Υιοθέτησαν το πάρκο της γειτονιάς τους

Την εθελοντική εργασία και προσφορά συνδημοτών επιβράβευσε ο Δήμαρχος Κατερίνης παραδίδοντας χορτοκοπτικό μηχάνημα στους κατοίκους της περιοχής.

Πρόκειται για δημότες που «υιοθέτησαν» και καθημερινά φροντίζουν την πλατεία που δημιουργήθηκε στο παλαιό αμαξοστάσιο (περιοχή Α’ ΔΑΚ). Οι εθελοντές της γειτονιάς φροντίζουν το χώρο μαζεύοντας σκουπίδια, προμηθεύουν με πλαστικά σακουλάκια κατόχους σκυλιών και προσπαθούν να διατηρούν καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος επισκέφθηκε το χώρο συνομίλησε με τους εθελοντές που του ζήτησαν εξοπλισμό προκειμένου να φροντίζουν την πλατεία και τη γειτονιά τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος επισκέφθηκε εκ νέου την πλατεία και προσέφερε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα το οποίο αγοράστηκε από τον ίδιο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη διάθεση προσφοράς των δημοτών. Ευχήθηκε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γειτονιά της Κατερίνης και συνεχάρη τους κατοίκους για την πρωτοβουλία.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.