Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΚ η βλάβη στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης της Τ.Κ. Κούκου

Αποκαταστάθηκε σήμερα το πρωί, από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, η σοβαρή βλάβη στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Κούκου. Η βλάβη είχε προκληθεί σε δύσβατη περιοχή λόγω και της έντονης κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολες τις προσπάθειες των συνεργείων.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΚ, που υπό αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη απηύθυνε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.


Υπενθυμίζεται, ότι για όσες ημέρες διήρκησε η βλάβη, μια υδροφόρα, διατέθηκε στους κατοίκους της κοινότητας, αποκλειστικά για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημία στο δίκτυο. Επιπλέον, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στέργιο Μπουσνάκη απεστάλησαν 10000 φιάλες νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.