Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαζί οι «μελανόλευκες» οικογένειες ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στο δρόμο προς την Αγία Ανάσταση - Αδέρφια η απόσταση ενώνει

Δεν θα μπορούσε να λείπει και η Αναστάσιμη λαμπάδα του «μελανόλευκου» αδερφικού σωματείου μας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ. Έτσι οι δυο ομάδες της καρδιάς μου, οι οποίες τυγχάνουν να είναι και πρωταθλητές ο καθένας στην κατηγορία του, θα συμπορευτούμε μαζί προς την Αγία Ανάσταση. Η απόσταση Κατερίνη – Αίγιο ενώνει και δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.

Σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές και συνθήκες που βιώνουμε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε με ψυχραιμία και αισιοδοξία το κάθε εμπόδιο. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει να σας μεταφέρει τις ευχές του μέσα σ΄ αυτές τις ξεχωριστές Ημέρες για την Πατρίδα μας, το Αναστάσιμο Φως ας αποτελέσει για όλους μας τον Φάρο της Ελπίδας, της Δύναμης και της Λύτρωσης, με Πίστη ότι θα βγούμε όλοι νικητές. Να έχετε δύναμη, υγεία, ευημερία και πίστη…αδέρφια.


Βασίλης Τσακιρίδης

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.