Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τι απαντά η Πρωτοψάλτη σε επικριτές για τη συναυλία πάνω σε φορτηγό

«Το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν "κατάλαβαν", ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς»

Δεν άφησε ασχολίαστη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την επίθεση που δέχτηκε για την κινητή συναυλία της πάνω σε φορτηγό από μεμονωμένη μερίδα ατόμων.

Μαζί με τρεις μουσικούς, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γύρισε τις γειτονιές της Αθήνας με αυτήν την κινούμενη μουσική πλατφόρμα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό και παραμένουν για αρκετές εβδομάδες κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί «όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία» που μάχονται τον κορωνοϊό, καθώς και τους «συμπολίτες μου που "άντεξαν" και αντέχουν».

Όπως είπε, «αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό», υπογραμμίζοντας ότι «ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό που έγινε». Και πρόσθεσε: «Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας...».

Παράλληλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφού ξεκαθαρίζει ότι «η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας», στέλνει μήνυμα στους επικριτές της και σε όσους σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την κινητή συναυλία της πάνω σε φορτηγό στις γειτονιές της Αθήνας, λέγοντας: «Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν "κατάλαβαν", ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς».

Η κινητή συναυλία ήταν ιδέα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Το φορτηγό πέρασε μεταξύ άλλων και από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Από τις πιο δυνατές στιγμές, η στάση στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε «Η Σωτηρία της Ψυχής».Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.