HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι απαντά η Πρωτοψάλτη σε επικριτές για τη συναυλία πάνω σε φορτηγό

«Το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν "κατάλαβαν", ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς»

Δεν άφησε ασχολίαστη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την επίθεση που δέχτηκε για την κινητή συναυλία της πάνω σε φορτηγό από μεμονωμένη μερίδα ατόμων.

Μαζί με τρεις μουσικούς, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γύρισε τις γειτονιές της Αθήνας με αυτήν την κινούμενη μουσική πλατφόρμα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό και παραμένουν για αρκετές εβδομάδες κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί «όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία» που μάχονται τον κορωνοϊό, καθώς και τους «συμπολίτες μου που "άντεξαν" και αντέχουν».

Όπως είπε, «αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό», υπογραμμίζοντας ότι «ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό που έγινε». Και πρόσθεσε: «Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας...».

Παράλληλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφού ξεκαθαρίζει ότι «η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας», στέλνει μήνυμα στους επικριτές της και σε όσους σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την κινητή συναυλία της πάνω σε φορτηγό στις γειτονιές της Αθήνας, λέγοντας: «Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν "κατάλαβαν", ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς».

Η κινητή συναυλία ήταν ιδέα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Το φορτηγό πέρασε μεταξύ άλλων και από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Από τις πιο δυνατές στιγμές, η στάση στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε «Η Σωτηρία της Ψυχής».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια