Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαγικό Πανεπιστήμιο: Διαδικτυακή δράση για τον θαυμαστό κόσμο του σκακιού

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους! Το Μαγικό Πανεπιστήμιο (magikopanepistimio.org) σας προσκαλεί στη διαδικτυακή δράση με τίτλο "Μια σκακιέρα με λέξεις, αριθμούς και χρώματα".

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του σκακιού και όχι μόνο, ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, στο οποίο όμως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τον Κωνσταντίνο Βλαστάρη, Δάσκαλο και Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, εμπνευστή του "Πανεπιστημίου των Παιδιών" στο οποίο οφείλει την ύπαρξή του το Μαγικό Πανεπιστήμιο.

Αντί για μαγικό χαλί, θα χρησιμοποιήσουμε μια μαγική σκακιέρα! Στον δρόμο μας θα ακούσουμε μύθους και ιστορίες, θα δούμε ταινιούλες, θα συναντήσουμε πρωταθλητές, θα ξεφυλλίσουμε βιβλία, θα δούμε εντυπωσιακούς πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και φωτογραφίες, θα παίξουμε με λέξεις, αριθμούς και χρώματα. Είστε έτοιμοι;  Η μαγική σκακιέρα σας περιμένει!

Ο Κωνσταντίνος Βλαστάρης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πεδίο της Λογοτεχνίας. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι συγγραφέας των  βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας "Ο τρελός" και "Οι κόκκινοι λόφοι" (μαζί με την Huanita Skolimwsky) που έχει εκδοθεί και στην αγγλική γλώσσα στις Η.Π.Α. Το 2019 τιμήθηκε με το βραβείο του Ελληνικού Παρατήματος ΙΒΒΥ "Κ.Π. Δεμερτζή – στον Έλληνα Δάσκαλο".

Η δράση είναι δωρεάν για όλους. Σας περιμένουμε την Τρίτη, 21/4 και ώρα 19.00. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης, επισκεφθείτε τον ιστότοπο magikopanepistimio.org ή τη σελίδα μας στο Facebook. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε άμεσα τις σχετικές ειδοποιήσεις.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.