Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χρέη στην εφορία: "Παράθυρο" για νέα έκτακτη ρύθμιση - Ποια σενάρια εξετάζονται

Την επανάληψη των μέτρων στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους για τον Μάιο και τον Ιούνιο προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι στο τέλος της κρίσης οι αναβαλλόμενες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις θα τύχουν ευνοϊκής ρύθμισης.

Στο κρίσιμο ερώτημα για το πώς θα επανέλθει η οικονομία μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων, ο υπουργός Οικονομικών καθησύχασε ότι υπάρχει η πρόνοια να γίνει σταδιακά. Ειδικά για τις επιχειρήσεις που θα κάνουν χρήση της τετράμηνης αναβολής των φορολογικών υποχρεώσεων και της τρίμηνης των ασφαλιστικών εισφορών, οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις, θα αποπληρωθούν, όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος", με μια νέα ρύθμιση ώστε να μην δημιουργηθούν νέα προβλήματα.

Στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται η θέσπιση μιας νέας έκτακτης ρύθμισης για την πληρωμή των φόρων που πιθανόν θα περιλαμβάνει περισσότερες δόσεις για όλους τους φόρους π.χ. φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κ.α. Ένα σενάριο προβλέπει μια ρύθμιση πολλών δόσεων με χαμηλό επιτόκιο για τους φόρους και τα χρέη που δημιουργούνται από την κρίση του κορονοϊού. Ένα άλλο σενάριο θέλει μια ρύθμιση 120 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τον Μάρτιο και μετά.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.