Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαϊκής Συσπείρωσης Κατερίνης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε στις 10-04-2020 δια περιφοράς για λόγους προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας, η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης, στα πλαίσια της υπεράσπισης των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων αλλά και του λαού και μετά από επικοινωνία με την Επιτροπή αγώνα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, έκανε παρέμβαση ζητώντας τη συμβολή της δημοτικής διοίκησης για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης του προσωπικού του και του κοινού με την πύκνωση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης από και προς αυτό.

Η διοίκηση των αστικών ΚΤΕΛ με την εμφάνιση της κορωνοκρισης έσπευσε σε μείωση των δρομολόγιων από και προς το Νέο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, στις 10-04-2020 γνωστοποίησε με ανάρτηση της τα νέα δρομολόγια που θα εκτελούνται από τις 12 Απριλίου με αναστολή της αστικής συγκοινωνίας τις Κυριακές από και προς αυτό, μέχρι νεοτέρας όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Φαίνεται πως στη διοίκηση των αστικών δεν ακουστήκαν τα χειροκροτήματα για τον αγώνα που δίνει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με τις πολλές ελλείψεις σε υποδομές, υλικό και προσωπικό, εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζεται και εφαρμόστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις και θέλησε να τους προσθέσει ακόμα μία.

Με αφορμή και την πρόσφατη έγκριση των ετήσιων χειμερινών και θερινών δρομολογίων από το δημοτικό συμβούλιο, γνωμοδοτικά, ζητάμε από τη διοίκηση των αστικών να πράξει τα επιβεβλημένα και αυτονόητα και να πυκνώσει τα δρομολόγια από και προς τα νέο Νοσοκομείο με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, μετά από συνεννόηση με το σωματείο εργαζομένων του ΓΝΚ, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες υγειάς του λαού και τις ανάγκες μετακίνησης των γιατρών, νοσηλευτών και όσων δουλεύουνε σ αυτό και όχι το κέρδος.

Από την ενέργεια αυτή σε μικρογραφία γίνονται πιο καθαρές οι αντιφάσεις που διατρέχουν τον καπιταλισμό και που όλοι τις διαπιστώσαμε και στα αναπτυγμένα κράτη με την υποβαθμισμένη δημόσια υγεία, με τις θεωρίες της ανοσίας της αγέλης και ‘όχι της ανοησίας ,με την κατακόρυφη αύξηση των τιμών στα είδη υγιεινής, με τη χρηματοδότηση ορισμένων ιδιωτικών κλινικών από το κράτος.

Κέρδος ή κάλυψη των συγχρόνων αναγκών όλων των ανθρώπων, επιχειρηματικό κόστος ή κόστος ανθρώπινων ζωών. Ο αταξικός κορωνοιος έβγαλε στο προσκήνιο την υπάρχουσα ταξική κοινωνία και αναδεικνύει την ανωτερότητα και επικαιρότητα του σοσιαλισμού.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του δημάρχου, της δημοτικής διοίκησης αλλά και όλων των δημοτικών συνδυασμών για την επίλυση αυτού του προβλήματος που αφορά όλους τους δημότες μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 11/04/2020
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.