Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προτάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης για την επανέναρξη των μαθημάτων

Εν αναμονή των σχετικών εγκυκλίων για περαιτέρω διευκρινίσεις, σχετικά με την επιστροφή μας στο σχολείο, θα ενημερωθείτε άμεσα από μεριάς μου με σχετική ανακοίνωση.

Η χρήση μάσκας όπως ανακοινώθηκε θα είναι προαιρετική.

Πρόταση μου η χρήση μάσκας:

  • Να είναι υποχρεωτική.
  • Να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε μαθητές και καθηγητές.

Σε κλειστούς χώρους όπως είναι τα σχολεία θα πρέπει να γίνετε η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ μας, για να προστατευτεί (υπάρχει δεν υπάρχει κίνδυνος) η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Να τηρούνται παράλληλα τα μέτρα προστασίας.

Όλοι μαζί ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ μέσω της ΑΤΟΜΙΚΗΣ μας ευθύνης, για το ΣΥΝΟΛΟ όλων!!! Ξέρω ότι θα το κάνουμε και ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το ξεπεράσουμε ΚΑΙ αυτό!!!

Σας ευχαριστώΜε εκτίμηση

Βασίλειος Δημούσης

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών
του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Πρόεδρος 15Μελούς Μαθητικού Συμβουλίου
του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.