Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το σχέδιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Έτοιμο σχέδιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με βάση τα όσα υπέδειξε η ΟΥΕΦΑ, φέρεται να έχει η Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με εφημερίδα Sportday, στη Σούπερ Λιγκ εξετάζουν ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι περί τις 20 Μαίου, οι αγώνες έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Ιουλίου.

Δεδομένο βεβαίως θεωρείται πως όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Από εκεί και πέρα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου οι παίκτες θα ξεκουραστούν και το δεύτερο θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

Υπενθυμίζεται πως έως τις 27 Απριλίου πρόκειται να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι, ενώ δεν αποκλείεται η απαγόρευση να επεκταθεί και ως τις 10 Μαίου που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.