Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εικόνες από το υποθηκοφυλάκειο Μαραθώνα – Αυτοσχέδια διαχωριστικά και πλαστικά παραβάν λόγω κορονοϊού

Κάθε μέτρο με στόχο να προστατευθούν από τον φονικό κορονοϊό δείχνουν έτοιμοι να λάβουν οι υπάλληλοι του υποθηκοφυλακείο Μαραθώνα – Καπανδιτρίου.

Αφού επέστρεψαν στα γραφεία τους και επειδή ο χώρος είναι μικρός και δεν μπορούν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον αποφάσισαν να... αυτοσχεδιάσουν.

Τοποθέτησαν, λοιπόν αυτοσχέδια διαχωριστικά τα οποία στερέωσαν πάνω στα γραφεία τους.

Όσοι θέλουν να εξυπηρετηθούν θα κάθονται μπροστά από το αυτοσχέδιο διάφανο παραβάν και έτσι οι εργαζόμενοι δεν θα έρχονται σε επαφή με το κοινό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.