HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (ΓΝΚ) πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων, την Τρίτη 7 Απρίλη, όπου συμμετείχαν μέλη διοικήσεων από άλλα σωματεία του Νομού Πιερίας όπως η πρόεδρος του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας «Η Πρωτοπορία» Στέλλα Νικολάου (δείτε βίντεο εδώ) και το μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας Γιώργος Ριαλάς (δείτε βίντεο εδώ), οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό. Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης χαιρετισμό έκανε η Χαρά Παπαδοπούλου, μέλος ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου. 

Νωρίτερα η Επιτροπή Αγώνα του ΓΝΚ συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου, όπου και συζήτησε μαζί του για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της υγείας εξ αιτίας της κυβερνητικής 
  • πολιτικής που έχει εμπορευματοποιήσει την υγεία, συνεχίζοντας από εκεί που το είχαν αφήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
  • την αναγκαιότητα λήψης ουσιαστικών μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους του ΓΝΚ αλλά και το λαό συνολικά. 
  • το ζήτημα άμεσης ανάγκης για πρόσληψη όλου του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς επίσης και για τη χορήγηση επαρκών ΜΑΠ σε όλους τους εργαζόμενους, σε όλα τα τμήματα του ΓΝΚ.

Τέλος κατατέθηκε υπόμνημα με το σύνολο των διεκδικήσεων των εργαζομένων στον Διοικητή. 
Ταυτόχρονα οι μάχιμοι εργαζόμενοι του ΓΝΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για συλλογή υπoγραφών, στα πλαίσια του αγώνα που δίνουν καθημερινά τόσο ενάντια στον αόρατο εχθρό όσο και στον ορατό, που δεν είναι άλλος από την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που έχει απογυμνώσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. 


Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων
στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια