Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τήρηση των μέτρων προστασίας στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα μέτρα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς περιορισμό της διασποράς του κορονωϊού και με αυξημένες περιπολίες ελέγχου και ενημέρωσης λειτουργεί από το πρωί η λαϊκή αγορά της Κατερίνης.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη με εντολή του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου βρέθηκαν και σήμερα στη λαϊκή αγορά, για να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία της, ενώ στον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων συνέδραμε η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με τους προέδρους των σωματείων της λαϊκής.


«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τους εντατικούς ελέγχους και παράλληλα την ενημέρωση των δημοτών για την ομαλή λειτουργία της αγοράς. Ευχαριστώ παραγωγούς και πολίτες που τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τις προβλεπόμενες οδηγίες, καθώς πάνω από όλα είναι η υγεία μας» τόνισε σε δήλωσή του, ο κος Τσιαλός, ο οποίος με την ευκαιρία ευχήθηκε στους δημότες: «Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ. Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι και με ατομική και συλλογική ευθύνη, με υπομονή, πίστη & ελπίδα είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!».

Υπενθυμίζεται, ότι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης λαμβάνουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων της λαϊκής, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών, για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.