Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

Φέτος, οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, βρίσκουν τη χώρα μας και όλη την υφήλιο, να δοκιμάζεται από μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, για την οποία καλούμαστε να επιδείξουμε τη δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα, να μείνουμε αισιόδοξοι σπίτι μας, για να διαφυλάξουμε το συλλογικό αγαθό της υγείας, να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να βγούμε στο τέλος νικητές.
Οι αντοχές, η υπομονή και οι δυνάμεις όλων μας, δοκιμάζονται καθημερινά. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο δρόμος που οδηγεί στην Ανάσταση, δεν ήταν ποτέ ένας εύκολος δρόμος. Τα Θεία Πάθη, μας δείχνουν το δρόμο της υπομονής και της καρτερικότητας. Ο Γολγοθάς του Χριστού και η Αναστάσιμη λύτρωση, πρέπει να γίνουν πυξίδα ζωής και φάρος για όλους μας, για να προχωρήσουμε πιο δυνατοί στο αύριο.

Αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, η σκέψη και η καρδιά μας, βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που με αυτοθυσία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας, τους Στρατιωτικούς και Λιμενικούς, που βρίσκονται σε σύνορα και στα νησιά μας, που σηκώνουν το δικό τους σταυρό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.