Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι - Επί τόπου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες μετά την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων κορονοϊού στην  ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, αφότου είχε διαγνωσθεί θετικός στον Covid-19 ένας νοσηλευόμενος ασθενής. Επί τόπου μετέβησαν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ νωρίτερα είχαν σπεύσει και κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συγκεκριμένη κλινική όπου νοσηλεύονται νεφροπαθείς έγινε ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς που διαγνώσθηκε θετικός στον ιό, οπότε από τις εξειδικευμένες εξετάσεις διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δεκάδες ασθενείς και μέλη του υγειονομικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (22/4), κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε την κλινική, ώστε να πάρει τα απαραίτητα δείγματα, για τα τεστ, λαμβάνοντας συνολικά 101 δείγματαΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.