Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κρέπες με μπανάνα και σοκολάτα

Ίσως η πιο διάσημη γλυκιά κρέπα όλων των εποχών! 

Υλικά

  • 1 συσκευασία Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 400ml γάλα πλήρες
  • 3 αβγά
  • λίγο βούτυρο για το ψήσιμο

Για τη γέμιση και το σερβίρισμα

  • 125γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη
  • 125γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • 2 μπανάνες σε φέτες
  • 4 κουτ. σούπας τριμμένο μπισκότο

Εκτέλεση

  1. Πρώτα ετοιμάζετε την κρέμα της σοκολάτας: Ρίχνετε την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ και βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση. Τη ρίχνετε όπως είναι καυτή πάνω στην Κουβερτούρα και ανακατεύετε με σύρμα να λιώσει και να ομογενοποιηθεί. Τέλος, ενσωματώνετε το μέλι και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει πριν τη βάλετε στο ψυγείο.
  2. Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
  3. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα τηγανάκι διαμέτρου 14εκ. και το βάζετε να ζεσταθεί στη φωτιά. Έχοντας σαν μεζούρα ένα φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνετε το Μίγμα για Κρέπες στο καυτό τηγανάκι γυρίζοντάς το κυκλικά ώστε να πάει παντού. Αφού ψηθεί η κρέπα από τη μία πλευρά, γυρίζετε να ψηθεί κι από την άλλη. Συνεχίζετε μέχρι να ψήσετε όλες τις κρέπες και από τις δύο πλευρές και τις φυλάτε σε πιατέλα.
  4. Όταν θέλετε να σερβίρετε παίρνετε μία μία τις κρέπες και απλώνετε κρέμα σοκολάτας στο κέντρο. Προσθέτετε Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και φέτες μπανάνας και διπλώνετε την κρέπα στη μέση και ύστερα ξανά στη μέση. Τη μεταφέρετε σε πιάτο, γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε αμέσως.




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.