Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αντισηπτικό άριστης ποιότητας και τιμής - Απλά & εύκολα παραγγελία μ’ ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα – Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.taergalia.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα παραλαβή σε αντισηπτικά τζελ άριστης ποιότητας με 70% αλκοόλη, σε συσκευασίες των 500ml και 1000ml.

Ιδανικό για βιομηχανική, αλλά και οικιακή χρήση. Κατάλληλο για χέρια και σκεύη. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ

Για τις παραγγελίες σας κάντε κλικ ΕΔΩ η καλέστε στα τηλέφωνα: 2351030692 & 2351181040-41 - Κινητό: 698 9702947

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.