Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πότε και πώς θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα

Η άρση των περιορισμών στη λειτουργία των καταστημάτων αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά από τα μέσα Μαΐου.

Αυτό ανέφερε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με αντίστροφη πορεία από αυτή που έκλεισαν.

Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα ανοίξουν τα λιανεμπορικά καταστήματα, τα οποία έκλεισαν από τις 18 Μαρτίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα του κλάδου εστίασης, καθώς επίσης και παροχής υπηρεσιών (κομμωτήρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής κ.ο.κ.) που έκλεισαν από τις 13 Μαρτίου. Θεωρείται δε σχεδόν βέβαιο ότι ακόμη και όταν λειτουργήσουν ξανά, θα εφαρμόζονται μέτρα τήρησης αποστάσεων και ελεγχόμενης εισόδου.

Σε ό,τι αφορά το παρόν, το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε χθες το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που εξακολουθούν να λειτουργούν. Έτσι, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κυβερνητική απόφαση θα είναι ανοιχτά έως τις 9 μ.μ.

Το Μεγάλο Σάββατο όλα τα καταστήματα θα λειτουργούν έως τις 8 μ.μ., ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα είναι ανοιχτά μόνο τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.