Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ιταλία: Σκάνδαλο με τον διαγωνισμό για μάσκες! Τα κουτιά… ήρθαν άδεια!

Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας της χώρας οδήγησε στη σύλληψη επιχειρηματία στην Ιταλία, ο οποίος είχε κερδίσει διαγωνισμό του ιταλικού κράτους και του είχε ανατεθεί να προμηθεύσει στο δημόσιο 24 εκατομμύρια χειρουργικές μάσκες έναντι 15,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας ονομάζεται Αντονέλο Λέφι και κατηγορείται από την εισαγγελία της Ρώμης ότι δραστηριοποιήθηκε για να υπονομεύσει το αδιάβλητο της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Τα κουτιά… δεν είχαν μέσα μάσκες!

Πιο αναλυτικά, η εταιρία, με την οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό, χρωστά υψηλά ποσά στο ιταλικό δημόσιο και από έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πρώτο φορτίο από την Κίνα, διαπιστώθηκε ότι μέσα στα κουτιά δεν υπήρχαν οι μάσκες τις οποίες περίμεναν με αγωνία οι γιατροί στα ιταλικά νοσοκομεία, όπως γράφει ο Τύπος.

Εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, ο διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί με υπερεπείγουσες διαδικασίες.

Οι εισαγγελείς αφήνουν να διαρρεύσει ότι για μια ακόμη φορά υπήρξαν άνθρωποι που θέλησαν να πλουτίσουν σε βάρος της δημόσιας υγείας σε μια κρισιμότατη φάση για όλη την Ιταλία.

Από τις έρευνες εξακριβώθηκε επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρία, που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό του δημοσίου, στην πραγματικότητα δραστηριοποιούνταν στον τομέα της κτηνοτροφίας και εδώ και πολύ καιρό είχε μηδενικό τζίρο.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.