Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Τσιόδρας έγινε... λαμπάδα

Η ιδεά ήταν ενός βιοτέχνη από το Κερατσίνι και έχει γίνει ήδη viral στα social media

Είναι το πρόσωπο των ημερών αφού καθημερινά στις έξι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας μπαίνει στα... σπίτια του κόσμου ενημερώνοντας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μάλιστα απολαμβάνει την εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού σε... τέτοιο σημείο που τον έκαναν μέχρι και... λαμπάδα.Το κερί με με το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα έχει γίνει ήδη viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είναι δημιούργημα βιοτέχνη από το Κερατσίνι.

«Δεν πωλείται. Την σχεδιάσαμε εδώ και κόψαμε το ανάγλυφο. Εμπνεύστηκα από τον κ. Τσιόδρα γιατί στα μάτια μου είναι διαφορετικός άνθρωπος, δίνει σημασία και στον τελευταίο πολίτη της χώρας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπασημάκης που έφτιαξε τη λαμπάδα

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.