Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΟΑΕΔ: Σήμερα η πληρωμή του επιδόματος ανεργίας που έληξε τον Μάρτιο

Αρχίζουν να πληρώνονται, από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, τα επιδόματα ανεργίας των οποίων η ισχύς τελείωσε τον Μάρτη αλλά παρατάθηκε από τον ΟΑΕΔ.

Για τους ανέργους, των οποίων η επιδότηση τελείωσε μες στον Μάρτιο, ο πρώτος μήνας της παράτασης θα προπληρωθεί τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και ο δεύτερος τον Μάιο.

Η δίμηνη παράταση αφορά στα ποσά:

-Δικαιούχοι της τακτικής επιδότησης ανεργίας - έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίως), ποσό προσαυξανόμενο κατά 10% επιπλέον για κάθε προστατευόμενο μέλος του δικαιούχου ανέργου,

-Δικαιούχοι του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολούμενων - έως 720 ευρώ (έως 360 ευρώ μηνιαίως),

-Δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας - έως 400 ευρώ (έως 200 ευρώ μηνιαίως).

Η πληρωμή ολοκληρώνεται αυτομάτως, διά μέσου απ’ ευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν απαιτείται ουδεμία πράξη από την πλευρά των δικαιούχων. Οι καταβολές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες μέρες ύστερα από την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.