Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τύρφη ακτινίδιων: Τι είναι; Πως χρησιμοποιείται; Πόσο βελτιώνει την ποιότητα και αυξάνει την απόδοση της καλλιέργειά σας;


Το ακτινίδιο αποτελεί σήμερα ένα από τα βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδος, αλλά και μια σημαντική πηγή εσόδων για τον έλληνα αγρότη. Η Πιερία έχει την πρωτοκαθεδρία στην καλλιέργεια ακτινίδιου παράγοντας περίπου το 40% της εθνικής παραγωγής, ενώ σημαντικές καλλιεργητικές εκτάσεις διαθέτουν οι νομοί Ημαθίας, Πέλλας, Αρτας, Φθιώτιδας, Λάρισας και Καβάλας. Σήμερα, η ετήσια ελληνική παραγωγή ξεπερνά τους 250.000 τόνους ετησίως.

Η καλλιέργεια του ακτινιδίου, σε σχέση με άλλους καρπούς χρειάζεται πολλή προσοχή και φροντίδα. Εκτός από τα χημικά λιπάσματα, ανάμεσα στα συστατικά που χρειάζονται για την καλλιέργεια και την σωστή και πλούσια ανάπτυξη του ακτινιδίου είναι και η Τύρφη.

Τι είναι και πως χρησιμοποιείται η "Τύρφη".

Η ΤΥΡΦΗ είναι ένα εισαγόμενο προϊόν φυτικής προέλευσης που προέρχεται από χώρες της Βαλτικής.

Δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον για την καλή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος ειδικά κατά τα  πρώτα βήματα της ζωής των φυτών.

Το προϊόν είναι επαγγελματικό και χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα από τους παραγωγούς λαχανικών και ανθοκομικών φυτών σε όλο τον κόσμο (Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και άλλες)

Τα τελευταία χρόνια η τύρφη χρησιμοποιείται και στην δενδροκομία και κυρίως στα "ακτινίδια" με θεαματικά αποτελέσματα. Η Τύρφη εμπλουτίζεται με ΖΕΟΛΙΘΟ και ΣΙΔΗΡΟ και συνεργάζεται με ΩΦΕΛΙΜΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ δίνοντας εξαιρετικά αποτελέματα τόσο κατά την φυτεία, όσο και στην μετέπειτα καλλιέργεια των ακτινιδίων.

Για τα ακτινίδια υπάρχουν δύο διαφορετικά προϊόντα τύρφης ανάλογα με τον εμπλουτισμό τους και τη χρήση τους.

ποιο συγκεκριμένα:

1) κατά τη φυτεία στον λάκκο φύτευσης και ονομάζεται "SUPER MIX - ΤΎΡΦΗ ΦΥΤΕΊΑΣ"

2) Σε ήδη εγκατεστημένους ακτινιδιώνες στην επιφάνεια - περιμετρικά του φυτού και ονομάζεται "ΤΥΡΦΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ".

Ακολουθούν τεχνικά φυλλάδια.

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από την Τύρφη, πως και που θα την προμηθευτείτε:Nitro CHEMICALS
1ος Κόμβος Καλλιθέας - Παραλίας
Καλλιθέα Πιερίας ΤΚ: 60100
Τηλ: +30 2351 064222
Fax: +30 2351 064232
Κιν: 6977615981
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.fitoxoma.gr/

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.