Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Περισσότερες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ & διαγράμμιση με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας

Το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας στις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ και ατόμων με κινητικές δυσκολίες υιοθετεί ο Δήμος Κατερίνης.

Ήδη τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας έπιασαν δουλειά και προχωρούν στη δημιουργία νέων γενικών θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ και στην επικάλυψη των χώρων με μπλε χρώμα, σε όλη την επιφάνειά τους.

Επίσης, στην τοποθέτηση αφενός επιδαπέδιας σήμανσης με κίτρινο χρώμα και αφετέρου με κάθετη πινακίδα σήμανσης με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας. Παράλληλα, οι θέσεις στάθμευσης αυξάνονται, ενώ διενεργούνται και όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (ρυθμιστικές πινακίδες, σήμανση κ.α.).

Ειδικότερα, σταδιακά εφαρμόζεται βαφή και διαγράμμιση με βάση το Διεθνές Σύμβολο 

Προσβασιμότητας, στις νέες θέσεις στάθμευσης, στα εξής σημεία:

-           Δύο στην οδό Μητροπόλεως (περιοχή πάρκου)
-           Μία στην οδό Ειρήνης μπροστά από τη ΔΕΗ.
-           Μία στην οδό Νοσοκομείου 2, μπροστά από την πιάτσα των TAXI,
-           Δύο στην οδό Δ.Δημάδη
-           Μία στην οδό Ίωνος Δραγούμη (αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου)
-           Μία στη συμβολή των οδών  Π.Τσαλδάρη και Δ.Νίκα
-           Μία στην οδό Κολινδρού
-           Δύο στην οδό Κασσάνδρου
-           Μία στην οδό Ιωαννίνων (ΟΤΕ)
-           Μία στη οδό Βότση
-           Μία στην οδό Ανδρούτσου

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Θέτουμε σε απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία ενός Δήμου  περισσότερου φιλικού προς τα άτομα με αναπηρίες. Οι χώροι στάθμευσης για τα οχήματα ατόμων με αναπηρία είναι ένα καθοριστικό στοιχείο στην αλυσίδα πρόσβασης, καθώς παρέχει την διευκόλυνση της άνετης στάθμευσης και βελτιώνει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ΑμεΑ. Οι θέσεις που προορίζονται για τα ΑΜΕΑ θα είναι πλέον εμφανείς και προτρέπω όλους να τις σεβαστούμε».

Με την ολοκλήρωση των διαγραμμίσεων οι γενικές θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, ο σχετικός πίνακας  και ο χάρτης όλων των θέσεων στάθμευσης, θα  αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.