Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ένα ξεχωριστό Άγιο Πάσχα

Η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δημιούργησε τη δική της Αναστάσιμη λαμπάδα, τα τσουρέκια καθώς και τις Πασχαλινές ευχές της, όπως επιτάσσει η παράδοση για αυτήν την ξεχωριστή Πασχαλινή γιορτή που θα γιορτάσουμε σύσσωμη όλη η χώρα μας.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οι ποδοσφαιριστές του, το προπονητικό επιτελείο του, το τεχνικό επιτελείο του, οι φροντιστές και οι εργαζόμενοι στον σύλλογό του, η διοίκηση και οι φίλαθλοί του, εύχονται σε όλη την ποδοσφαιρική και αθλητική κοινότητα, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα τμήματά της, στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά τη χώρα, στις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες της χώρας, στους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές των ομάδων, στους προπονητές, στα επιτελεία, στους παράγοντες, στις διοικήσεις, στους διαιτητές, στους παρατηρητές, στους φίλους και φιλάθλους, αυτές τις δύσκολες συνθήκες και κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είμαστε μόνοι αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Μοιραζόμαστε μαζί σας το άγχος και την αγωνία που έχει προκαλέσει η απότομη διακοπή της καθημερινότητάς μας. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει να σας μεταφέρει αυτές τις ξεχωριστές Ημέρες για την Πατρίδα μας, το Αναστάσιμο Φως ας αποτελέσει για όλους μας Φάρος Ελπίδας, Δύναμης και Λύτρωσης για όλους μας. Καλό Άγιο Πάσχα. Ευχόμαστε σ΄ όλους σας καλή δύναμη, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των Ημερών με ψυχραιμία, σύμπνοια, ενσυναίσθηση, κατανόηση και μεράκι για καλύτερες στιγμές. Παραμονή στο σπίτι για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν νικητές ώστε να επιστρέψουμε όλοι στους αγωνιστικούς χώρους και στην καθημερινότητά μας κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτή θα είναι μια αγωνιστική χρονιά που κανείς μας δεν θα ξεχάσει ποτέ.. Ξέρουμε ότι είστε όλοι δυνατοί, γενναίοι, φιλότιμοι και γεμάτοι αγάπη…

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.