HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Υλοποιήση του νέου προγράμματος κατ’ οίκον διανομής έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες από τους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου προχώρησε στην υλοποίηση του νέου προγράμματος διανομής έτοιμων γευμάτων και τροφίμων μακράς σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου με την συμβολή των υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Το νέο αυτό πρόγραμμα προτάθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΠΕΔΚΜ και το Υπουργείο Εσωτερικών. Αφορμή για την σύσταση του προγράμματος στάθηκε η πανδημία του COVID19 και η ανάγκη λήψης μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία των ευπαθών ομάδων.
Το πρόγραμμα εξασφαλίζει στον Δήμο μας την καθημερινή κατ’ οίκον διανομή 2 έτοιμων γευμάτων, καθώς και ενός κιβωτίου που περιέχει τρόφιμα μακράς διάρκειας, σε 525 δικαιούχους του προγράμματος.

 Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μέσω του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», επωμιζόμενος  την ευθύνη για τη διεκπεραίωση του προγράμματος στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, επιχειρεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας δίνοντας χείρα βοηθείας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια