Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υλοποιήση του νέου προγράμματος κατ’ οίκον διανομής έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες από τους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου προχώρησε στην υλοποίηση του νέου προγράμματος διανομής έτοιμων γευμάτων και τροφίμων μακράς σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου με την συμβολή των υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Το νέο αυτό πρόγραμμα προτάθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΠΕΔΚΜ και το Υπουργείο Εσωτερικών. Αφορμή για την σύσταση του προγράμματος στάθηκε η πανδημία του COVID19 και η ανάγκη λήψης μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία των ευπαθών ομάδων.
Το πρόγραμμα εξασφαλίζει στον Δήμο μας την καθημερινή κατ’ οίκον διανομή 2 έτοιμων γευμάτων, καθώς και ενός κιβωτίου που περιέχει τρόφιμα μακράς διάρκειας, σε 525 δικαιούχους του προγράμματος.

 Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μέσω του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», επωμιζόμενος  την ευθύνη για τη διεκπεραίωση του προγράμματος στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, επιχειρεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας δίνοντας χείρα βοηθείας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.